DE AVOND WANDEL 4 DAAGSE 2021 GAAT DOOR, MAAR DAN ANDERS

* 2021 wordt een digitale editie,

* inschrijven via de website,

* routes downloaden via de website,

 * routes lopen en opnemen met de app STRAVA,

* de gelopen route per email naar routes@jc-oase.nl,

 *de medaille wordt thuis bezorgd

 

Hou elkaar gezond en hou je ook tijdens deze AW4D aan de geldende COVID-19 maatregelen.  

 

VOOR ALLE ACTUELE INFORMATIE KIJK OP DE FACEBOOK PAGINA

 

 

 

Om een vrijwillige bijdrage te doen voor de AW4D, gebruik de QR-code of gebruik de link.

DANK U WEL !

 

Klik op deze link voor een bijdrage.

 

 

 

Skon Loperke  2021

Zoals elk jaar, kun je als deelnemer ook dit jaar weer kans maken op het “Skon Loperke”. Een ere trofee voor één van onze deelnemers.

Vier weken , vier elementen. We dagen je dit jaar uit om de vier elementen “water, aarde, lucht en vuur” uit te beelden in één foto of fotocollage. Welke vier elementen zul jij trotseren ?

Deel je leukste, mooiste of grappigste foto, met vermelding van je deelnemersnummer via mail naar skonloperke@jc-oase.nl. Natuurlijk mag je hem ook altijd delen via social media, vergeet je ons dan niet te vermelden ?

 

 

 

 

HIER STAAN DE ROUTES VOOR DE AW4D 2021

KLIK OP DE GEWENSTE ROUTE, VEEL PLEZIER !

 

 2,5 km Opdracht week 4 Son

2,5 km Opdracht week 4 Breugel

 

Dit jaar geven we je op de 2,5 KM een paar extra opdrachten mee.klik op de link opdrachten voor de opdrachten per week. Vind je het leuk om met ons te delen hoe het gegaan is? Dit kun je doen via onze facebook pagina. Hier zullen wij ook na iedere wandelweek de antwoorden delen om te vergelijken.

 

 

 

 

HIER STAAN DE “OUDE” ROUTES VOOR DE AW4D 2021

 

Avond Wandel 4-Daagse van Son en Breugel 2021

De 23e Avond Wandel 4-Daagse van Son en Breugel (editie 2021 ), het inmiddels grootschalige sportieve-dorps-school-familiefestijn, is op de 1e dinsdag van juni. Vanaf dinsdag 1 juni, gedurende 4 weken, gaan de circa duizend deelnemers, jong en oud, individueel of in een (grote) groep, op pad om sportief te genieten van de routes en de Brabantse gezelligheid.

Voor alle informatie klik hier.

 

Iedereen kan meedoen

De routes van de Avond Wandel 4-Daagse voeren door de mooiste plekjes van ons dorp. U kunt kiezen uit afstanden van 2½, 5 en 10 kilometer. De 10 kilometer voert wandelaars ook via het buitengebied, terwijl de wandelaars van de 2½ kilometer vooral door de kern van Son lopen.

Organisatie

Het groeiend enthousiasme van de wandelaars is een geweldige motivatie om elk jaar weer de mooiste routes uit te stippelen en een feestelijke week neer te zetten. Wilt u een steentje bijdragen in de organisatie of tijdens de AW4D helpen, dan kunt u via e-mail contact opnemen met de organisatie.

Verkeersmaatregelen

De organisatie heeft de routes zo veilig mogelijk proberen uit te zetten. Desondanks is het uw eigen verantwoordelijkheid, let goed op en hou overig verkeer in de gaten. Loop bij voorkeur aan de linkerkant van de weg indien geen voetpad/fietspad aanwezig is.

Foto's

Van elke dag worden de tijdens de AW4D gemaakte foto’s op deze website gezet. U kunt ze meestal de volgende dag al bekijken.Mocht u ook leuke foto’s hebben die op deze website geplaatst mogen worden, rechtstreeks of via een link naar uw album, stuur dan even een e-mail naar de organisatie.

Hoofdsponsors 2021