Zomerspektakel

Op zaterdag 8 juli wordt op het Oranjeveld aan de Wilhelminalaan een gezellige dag georganiseerd voor de kinderen tot en met groep 4 in de ochtend van 10.00 tot 13.00 en in de middag voor de kinderen van groep 5 tot en met groep 8.

In de ochtend kun je deelnemen aan knutsel activiteiten, jezelf laten schminken, nagels versieren, er zijn oudhollandse spellen en over hele terrein staan luchtkussens opgesteld die gebruikt mogen worden. Hiervoor hoef je jezelf niet op te geven, je bent altijd welkom. Wel onder begeleiding van een ouder/oppas.

Stel zelf je eigen team samen en neem het ’s middags tegen elkaar op. Je maakt een team van minimaal vijf kinderen. Zes of zeven mag ook maar de spellen zijn afgestemd op groepjes van vijf. Je team hoeft niet te bestaan uit klasgenoten maar mag ook een willekeurige groep zijn( bijvoorbeeld voetbal of hockey). Lukt het je niet om een groepje samen te stellen, is het misschien fijn als ouders hierin meedenken. Het middag programma begint om 14.00 uur en loopt door tot ongeveer 16.00 uur. Deelname is gratis. Je kunt je team opgeven via deze pagina.

Je komt toch ook gezellig spelletjes doen.

Groetjes van Team zomerspektakel  Oase