Toneel

Toneelgroep Oase

Toneelgroep Oase bestaat uit 2 enthousiaste, jonge toneelgroepen met kinderen in de leeftijd van 8 tot 15 jaar. De toneellessen worden elke woensdagmiddag gegeven in gebouw Oase.

De toneelcursus beloofd weer spannend en uitdagend te worden, het is de bedoeling dat we aan het einde van het seizoen een grote productie gaan spelen op een echt podium. In ongeveer 30 lessen wordt er naar de voorstelling toe gewerkt en de lessen worden gegeven door Femke de Jager. Femke de Jager studeert op dit moment af aan de Academie voor Theater, onderdeel van de Hogeschool voor de Kunsten, in Tilburg. In juli krijgt ze haar diploma en is dan bevoegd theaterdocent en regisseur.

Tijdens haar studie heeft Femke diverse stages gelopen. Zo heeft ze een stage gelopen bij de Telekids Musicalschool waarbij ze een musicalvoorstelling heeft gemaakt met kinderen tussen de 8 en 14 jaar.
“Het werken met die doelgroep is mij erg goed bevallen. De energie en het enthousiasme van jonge kinderen zijn aanstekelijk. Ik vind het belangrijk dat de kinderen in de repetities veel plezier hebben en dat ze in de voorstelling in hun kracht staan, zodat ze een rol hebben waar ze trots op kunnen zijn”.
Verder heeft Femke ook stage gelopen op een middelbare school, waar ze met jongeren heeft gewerkt aan een voorstelling. Femke heeft er weer veel zin om bij toneelgroep Oase aan de slag te gaan.

De kosten voor een compleet cursusjaar zijn € 125,-. Het toneelseizoen start in september en wordt in mei afgesloten met een toneelvoorstelling in het Vestzak theater. Ben jij 8 jaar of ouder en sta jij te popelen om te beginnen? Schrijf je dan via toneel@jc-oase.nl. Ook voor vragen of informatie kun je hiernaar mailen.

Proefles  15 september 2021
Startdatum  
Lesdag/tijden

Woensdagmiddag
groep 1 8 t/m 12 jaar (lagere school)
14:30 – 16:00  (Teens)

 

groep 2 12+ (middelbare school)
16:30 – 18:00  (High School)
Kosten € 125,- euro per cursusjaar
Locatie Jongerencentrum Oase – Dommelstraat 10a – Son