Op woensdag 21 september starten we bij Oase met een nieuw toneelseizoen. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe talenten om de huidige toneelgroep aan te vullen. Durf jij het aan? Kom dan 21 september naar Oase voor een proefles en kennismaking met de toneelgroep. Er zijn 2 lestijden; van 14.30 tot 16.00 uur (8 t/m 12 jaar) en van 16.30 tot 18.00 uur (vanaf 12 jaar).

De toneelcursus beloofd weer spannend en uitdagend te worden; het is de bedoeling dat we aan het einde van het seizoen een grote productie gaan spelen op een echt podium. In ongeveer 30 lessen wordt er naar de voorstelling toe gewerkt en de lessen worden gegeven door Zoë Schenk. Zij heeft in 2016 ook al toneellessen gegeven bij toneelgroep Oase en samen met de kinderen aan de voorstelling ‘Meester Krent’ gewerkt.

Verder was Zoë regieassistente bij een productie van Sincere ‘Huizenjacht’ en zij heeft o.a. de MBO opleiding Artiest gedaan in Eindhoven. 

De eerste weken zullen de lessen in het teken staan van elkaar (opnieuw) leren kennen en experimenteren met de basis van theater. Omdat we het nieuwe seizoen beginnen met een opfrisperiode kunnen nieuwe leerlingen gemakkelijk instromen. 
We oefenen het gebruik van onze stem, van schreeuwen tot zingen. We gaan aan de slag met ons lijf, van rennen tot stilstaan. En we gaan aan de slag met ons brein, van onthouden tot nergens meer aan denken. Op deze manier kun je leren om ontspannen en creatief met theater bezig te zijn! 
Hierna gaan we gerichter aan de slag met werken aan onze eindvoorstelling. Hierbij komen verschillende disciplines aan bod waaronder toneelspelen, zingen of dansen! En wie weet… hebben jullie nog wel meer verborgen talenten die we kunnen inzetten.

De kosten voor een compleet cursusjaar zijn 125,= euro. Wij hebben veel zin in het nieuwe seizoen en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij. Ben jij 8 jaar of ouder en sta jij te popelen om te beginnen? Schrijf je dan in voor seizoen 2022/2023 via toneel@jc-oase.nl. Ook voor vragen of informatie kun je hiernaar mailen.