Vanaf september is Hanna de Jager onze nieuwe toneeldocent, ze stelt zich zelf even voor:

Ik ben Hanna de Jager, 21 jaar oud en ik woon in Tilburg. Ik ga dit jaar afstuderen aan de Academie voor Theater, Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Ik heb de afgelopen jaren stages gelopen op middelbare scholen, studentenverenigingen, theater voor mensen met een beperking en theaterstudenten. Ik hou vooral heel erg van samen mooie voorstellingen maken. Ik heb vooral zin om hier aan de slag te gaan door het enthousiasme en de energie van de kinderen.

Niets is leuker dan samen een voorstelling maken. Alles helemaal van begin tot eind in elkaar zetten en samen op dat podium gaan staan is fantastisch. Ik vind het vooral belangrijk dat we heel veel plezier hebben, heel veel nieuwe dingen gaan proberen en onze fantasie de vrije loop laten. Ik heb vroeger zelf op toneel gezeten. Toen ik voor het eerst op de vloer stond durfde ik nog helemaal niks en nu is niks meer te gek.