Toneelgroep Oase bestaat uit drie enthousiaste, jonge toneelgroepen met kinderen in de leeftijd van 7 tot 15 jaar. De toneelgroep bestaat alweer enkele jaren en de leiding was dit seizoen in handen van Myrthe Boot. 

Na maanden van oefenen was het dan eindelijk zover. De toneelgroepen van Oase mochten hun voorstelling voordragen aan ouders, familie en vrienden. Vrijdag 3 juni en zaterdag 4 juni keek een uitverkocht Vestzaktheater naar 2 magische en  professionele voorstellingen! Alle lof voor de kleding, decor, grime en het toneelspel van de kinderen. In de voorstellingen werd live gezongen en ook de acteertalenten en de danskunsten waren te bewonderen.

Anders dan vorig jaar verzorgden de toneelgroepen samen één gezamenlijke voorstelling voor jong en oud. Het verhaal is geschreven door Myrthe en het is een soort vervolg op het bekende verhaal van ‘Mary Poppins’.

Het ging over een gezin dat als het ware ontwricht wordt door de drukte van het dagelijkse leven, waarin ouders en kinderen vooral bezig zijn met hun beeldschermen in plaats van met elkaar en waar vooral wordt geruzied in plaats van gelachen. Hartstikke ongezellig dus! Gelukkig zorgde oma er uiteindelijk voor dat iedereen in het gezin zijn lesje leerde (ook het oplettende publiek) en kwam alles op zijn pootjes terecht.