Prins & Prinses

Prinses Sanne en Prins Stan  – Carnaval 2019/2020

Raad van 11

Bij een carnavalsvereniging als C.V. de Dommelsoppers treden de dansgroepen vaak op de voorgrond, maar dit houdt niet in dat de Raad minder belangrijk is. Juist Niet! Zij vormen de spil van het jeugdcarnaval, staan altijd aan de zijde van de Jeugdprins –en prinses en zonder hen zou het carnaval er heel anders uit zien. De Raad is verantwoordelijk voor lange polonaises, lol maken en natuurlijk de gezellige carnavalssfeer.
“Op hun schouders rust de taak om de stemming erin te houden tijdens het komende carnavalsfeest.”
De Raad komt niet, zoals de dansgroepen, iedere week bij elkaar voor een training, maar vanaf september komen de jongens een paar keer per jaar bij elkaar buiten alle carnavalsactiviteiten om. De ene keer gaan ze bijvoorbeeld voetballen, de andere keer hebben ze coole spelletjes en met mooi weer gaan ze bijvoorbeeld levend stratego spelen in de bossen.

Ben jij tussen 8 en 15 jaar en wil jij een gegarandeerd gave carnaval? Voor informatie of aanmelding voor de Raad bij C.V. de Dommelsoppers kun je contact opnemen door middel van het contactformulier van CV de Dommelsoppers.