Enkele weken voor het 11&11 bal wordt het al onrustig onder de jeugd, wie o wie wordt dit jaar de jeugdprins en jeugdprinses. De namen gonzen al door de vereniging maar er zijn er maar twee die het echt weten.

Rond de grote vakantie zijn ze gebeld of ze jeugdprins en jeugdprinses willen worden. Maar ze weten dit niet van elkaar, dat wordt pas bekend net voor de onthulling.

Het is erg moeilijk om dit geheim te houden en dit jaar was het wel heel speciaal. Want jeugdprins Calvin had het verzoek om het niet tegen zijn familie (ouders en zus) te vertellen.
Dit leidde tot een prachtig moment, tot de onthulling voor de familie had namelijk niemand iets in de gaten gehad. Het kwam dan ook als een totale verassing.

Jeugdprins Calvin (16 jaar) woont in de Vloed samen  met zijn ouders Monique en Joris, zus Sabrina en de hond Kenij. In het dagelijks leven gaat Calvin 1 dag per week naar het Elde College in Schijndel en de overige dagen werkt hij bij Bakker Fijnmetaal Settels Savenije Precision Parts. Calvin’s hobby’s zijn naar de wedstrijden van PSV gaan en muziek maken. Ook is hij graag in de sportschool te vinden, waar hij aan fitness doet.  Calvin zit al jarenlang bij de CV de Dommelsoppers, waar hij is begonnen bij de rv11 en lange tijd de adjudant is geweest.

Jeugdprinses Rachelle is ook geen onbekende bij de CV de Dommelsoppers.  Ze danst al van kleins af aan en op dit moment danst ze bij de Garde van Prins Jarno. Rachelle woont in de Gentiaan bij haar ouders Kim en Marinho, broer Milan en zusje Jaeda. Ook hier behoort een hond tot het gezin, Roosje. Rachelle gaat in Eindhoven naar school, naar de Rooi Pannen. Daarnaast werkt ze bij De Smickel in Breugel. Rachelle heeft 1 grote hobby en dat is dansen.