Motto: Vier daag lang nie ligge mauwe, maar met z’n allen een skôn fistje bouwe.

 

Enkele weken voor het 11-11-bal gonzen de namen van mogelijke kanshebbers al door de vereniging, terwijl er maar twee zijn die het zeker weten.

Zij zijn gebeld met de vraag of zij jeugdprins of jeugdprinses willen worden.

Van elkaar weten ze niet dat ze gevraagd zijn, dat zien ze pas bij het omkleden, net voor hun onthulling op het 11-11-bal.

Hoe moeilijk is het al die weken is om je mond dicht te houden, terwijl je dit nieuws van de daken zou willen schreeuwen.

 

Jeugdprins Jaimy had hier gelukkig niet zo’n last van. Zijn vrienden vroegen er niet naar.

Jaimy stelt zich graag aan jullie voor.

 

Hoi ik ben Jaimy Speetjens en ben 15 jaar.

Ik zit op het Pleincollge Nuenen in klas 4. Ik woon af en aan bij mijn ouders en mijn jongere broer. Mijn hobby’s zijn draaien als dj o.a. bij JC Oase. Ik luister in mijn vrije tijd veel muziek en produceer ook mijn eigen nummers. Met mijn vrienden chill ik graag en ik besteed ook veel tijd aan mijn werk als licht- en geluids technicus bij Multi Show Productions, het bedrijf van ons pap. Carnaval vieren is ook een grote hobby van mij en daarom ben ik heel blij dat ik dit jaar als Prins ben geworden van de Dommelsoppers.

Alaaf Prins Jaimy

 

Jeugdprinses Britt had er meer moeite mee, op sommige momenten werd het haar knap lastig gemaakt tijdens de trainingen. Het gaat nergens anders meer over zo vertelt zei. Zo ook thuis met haar broers die allebei bij de raad van elf zitten.

 

Hoi ik ben Britt Prinsen, en  ben 15 jaar.

Ik kom uit Breugel en woon daar met mijn ouders Toon en Heidy en mijn broertjes Nick en Stan. Ik zit op het Stedelijk College Eindhoven Oude Bossche Baan. Hier zit ik 3 dagen in de week, de andere 2 dagen loop ik stage bij De Mytylschool in Blixembosch bij de allerkleinsten. Mijn hobby’s zijn natuurlijk dansen bij de Dommelsoppers. Ik ben begonnen bij de mini garde toen naar de garde en nu zit ik bij de garde van de prins, en vind het nog steeds KEI leuk! Ook doe ik vrijwilligerswerk op Zonhoven daar zwem ik met de cliënten van Brink 14-16 dit doe ik nu 2 jaar. En natuurlijk spreek ik ook veel af met mijn vriendinnen dit is altijd super gezellig en we hebben samen de grootste lol.